• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ny Tottenham-portugiser: Alle unge spillere vil spille for Mourinho

Foto: Getty Images

Tottenhams nyindkøb, Gedson Fernandes, glæder sig til at spille for landsmanden Jose Mourinho, der er cheftræner i den engelske klub.

Af tipsbladet.dk

Tottenham præsenterede onsdag vinterens første forstærkning, da de hentede portugisiske Gedson Fernandes på en lejeaftale fra Benfica, og for den unge spiller er det en drøm, der går i opfyldelse. 

Den 21-årige midtbanespiller har således altid drømt om at spille i Premier League, og han glæder sig især til at spille for Spurs’ portugisiske manager, Jose Mourinho.

Læs også:Officielt: Tottenham lejer portugisisk midtbanemand

Det fortæller Gedson Fernandes i et interview med Tottenhams hjemmeside.

- Jeg er nødt til at fokusere på mit spil og gøre mit bedste. Alle unge spillere vil spille for Jose Mourinho, fordi han er en af de bedste - alle os spillere vil være i nærheden af de bedste, så det er fantastisk at arbejde med ham, siger Gedson Fernandes og tilføjer:

- Premier League er en anden liga, og alle spillere i verden ønsker at spille i Premier League. For mig er det yderligere motivation, fordi jeg altid har drømt om at spille i denne liga og nu går min drøm i opfyldelse. Jeg tror, vi vil opnå fantastiske ting, fordi dette er en fantastisk klub.

Gedson Fernandes er i første omgang i Tottenham på en lejeaftale, der gælder for resten af denne sæson samt næste sæson. Englænderne har også en købsoption i aftalen.

Hidtil har den 21-årige portugiser spillet hele sin karriere for Benfica i hjemlandet, hvor det er blevet til 59 kampe.

Læs også:Juventus-træner nedtoner skænderi med stjerne: Det er normalt

Læs også:Kane får konkurrence: Tottenham er nået til enighed med FC Porto

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...