• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Ny udvikling: Barca tilbyder fem spillere i bytte for Martínez

Foto: Getty Images

FC Barcelona har tilbudt ikke mindre end fem spillere i bytte for Inter-angriberen Lautaro Martínez, skriver Corriere dello Sport.

Af marboe

Det er efterhånden blevet slået fast, at FC Barcelona er klar til at strække sig rigtig langt for at få fingrene i Lautaro Martinez.

Først forsøgte catalanerne at tilbyde Arturo Vidal og Nelson Semedo samt en stor pose penge i bytte for Inter-angriberen, og siden er Antoine Griezmann blevet salgt til salg i håbet om, at det kan finansiere et køb af Martínez.

Men det stopper ikke her.

For nu erfarer Corriere dello Sport, at FC Barcelona har tilbudt ikke mindre end fem spillere i bytte for argentineren. Det drejer sig om Arturo Vidal, Arthur, Jean-Clair Todibo, Carles Aleñá og Nelson Semedo.

Efter sigende har Inter imidlertid ikke tænkt sig at acceptere nogle bud, om der er spillere inkluderet eller ej, som er mindre end Martínez' frikøbsklausul på £103 millioner - cirka 835 millioner kroner.

I Barcelona er håbet derimod, at Antonio Conte kan fristes af spillere som Arturo Vidal, som den italienske manager skulle være en stor beundrer af.

Den spanske avis, Sport, kunne onsdag fortælle, at også Ivan Rakitic, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti og danske Martin Braithwaite vil blive forsøgt solgt i det kommende transfervindue.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...