• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Officielt: Balotelli fortsætter karrieren i sin barndomsby

Mario Balotelli vender hjem til Italien og Serie A, efter at han har skrevet under på en kontrakt med Brescia, hvor han er vokset op.

Af tipsbladet.dk

Efter tre års fravær er Mario Balotelli tilbage i den italienske Serie A. Den tidligere landsholdsangriber har skrevet under på en kontrakt med oprykkerne Brescia. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Balotelli har længe været rygtet både tilbage til Serie A, men også til Flamengo i en anden Serie A, nemlig den brasilianske.

Det er dog Brescia, der løber med den 29-årige angriber, der har spillet de sidste tre år i Marselle og Nice i den franske Ligue 1.

Balotelli har aldrig spillet i Brescia, men alligevel vender han hjem. Han er født i Palermo på Sicilien, men opvokset i Brescia, hvor han fik sin seniordebut for byens mindre klub Lumezzane.

I Brescia-angrebet bliver Balotelli kollega med Serie B-topscoreren Alfredo Donnarumma.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...