• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Officielt: Barcelona henter Griezmann for 900 millioner kroner

Foto: Getty Images

En af sommerens mest ventede transfers er nu en realitet. Antoine Griezmann bytter Atlético Madrid ud med FC Barcelona for den nette sum af 900 millioner kroner.

Af tipsbladet.dk

Det har ligget i kortene i månedsvis, at Antoine Griezmann skulle skifte fra Atlético Madrid til FC Barcelona denne sommer, og nu er det så omsider en realitet. Sidstnævnte bekræfter på sin hjemmeside, at franskmanden fra dags dato er Barcelona-spiller.

De spanske mestre har gjort brug af Griezmanns frikøbsklausul på 120 millioner euro. Det svarer til godt 900 millioner kroner. I spillerens nye kontrakt er der indskrevet en ny frikøbsklausul på 800 millioner euro, altså godt 6 milliarder kroner. Kontrakten varer fem år.

Fem år er også den tid, som offensivspilleren nåede at tilbringe i Atlético Madrid, som han kom til fra Real Sociedad i 2014. Dengang kostede han omtrent 280 millioner kroner, så Atlético har fået mere end tre gange så meget for ham, som de betalte i sin tid.

Derudover har klubben selvfølgelig fået et sportsligt udbytte. Antoine Griezmann har spillet 257 kampe, scoret 133 mål og lagt op til 50 af slagsen i Atlético. Han er desuden noteret for 72 kampe og 29 mål for det franske landshold.

Griezmann får lige godt en måned til at forberede sig til den nye La Liga-sæson med sine nye holdkammerater. Barcelona spiller sæsonens første ligakamp mod Athletic Club fra Bilbao den 16. august.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...