• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Officielt: FC Nordsjælland sælger angriber til israelsk topklub

Foto: Getty Images

Godsway Donyoh skal fremover tørne ud i den israelske liga.

Af tipsbladet.dk

Den 25-årige angriber Godsway Donyohs tid i FC Nordsjælland er nu fuldstændig et overstået kapitel. Han skal i fremtiden spille for Maccabi Haifa fra Israel. Han skrifter med øjeblikkelig virkning til klubben.

Det oplyser FC Nordsjælland på deres officielle hjemmeside.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

For FCN-sportschef Jan Laursen er Godsway Donyoh er en spiller som har haft en stor betydning for klubben, og at han har været med til at gøre en forskel for Farum-klubben i de sidste fire år. Men nu skulle der ske noget nyt.

- Godsway har følt sig klar til at prøve nye ting og nye ligaer i et stykke tid nu. Det har vi haft en god dialog omkring, og derfor har vi også valgt at acceptere det bud, der er kommet fra Israel, da Godsway selv har ønsket dette skifte, siger han og fortsætter:

Læs også:Alt om FC Nordsjælland: Er det næste kuld talenter gode nok?

- Vi vil gerne give en stor tak til Godsway for hans indsats i FC Nordsjælland og ønsker ham alt det bedste for fremtiden, lyder det fra Jan Laursen om Donyoh, som var udlejet til Dresden i sidste sæson.

Maccabi Haifa blev i sidste sæson nummer to i den israelske liga, og i denne sæson er de nået frem til playoff-runden i Europa League-kvalifikationen, hvor de skal stå overfor engelske Tottenham.

Donyoh nåede at få 84 kampe for FCN og scorede 28 mål. 

Læs også:FCN rykker U19-topscorer op i Superliga-truppen: Fansene kan glæde sig

Læs også:Transferplanen: Et hav af salgsemner i FC Nordsjælland

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...