• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Officielt: Jess Thorup og Gent henter kantspiller

Foto: Gent

Belgiske Gent, der i den kommende sæson er med i Champions League-kvalifikationen, har hentet offensivspilleren Jordan Botaka.

Af tipsbladet.dk

Mens Superligaen står til at genstarte om lidt mere end en uge, er den belgiske liga officielt lukket ned. Club Brugge er blevet mester, og Joakim Mæhles Genk måtte skuffende nøjes med en syvendeplads.

For Jess Thorup betyder afslutningen på sæsonen dog, at han og Gent slutter på andenpladsen, og den andenplads giver adgang til Champions League-kvalifikationen. Og klubben er godt i gang med at forstærke sig frem mod den kvalifikation.

Læs også:Avis: Jess Thorup tæt på at præsentere forstærkning

Og rygtet, som kom frem tidligere tirsdag, taler sandt. Gent henter offensivspiller Jordan Botaka, der er bedst på kanten. Den 26-årige spiller, der er congolesisk landsholdsspiller, har fået en fireårig aftale med Gent.

Det fremgår af Gents hjemmeside.

- Jeg er meget positiv både på og uden for banen, og jeg ser fremt il denne nye udfordring. Som spiller er jeg alsidig. Jeg spiller normalt venstre kant, men jeg kan også spille på midtbanen og som højre back. Mine ambitioner for klubben? At kvalificere os til Champions League samt at blive mestre, naturligvis. Vi bør stræbe efter det, siger Jordan Botaka efter sit skifte.

Læs også:Italienere melder sig ind i kampen om dansk landsholdsbobler

Gent har købt spilleren, der også har hollandsk statsborgerskab, i Sint-Truidense VV. Prisen menes at være omkring 4,5 millioner kroner.

Læs også:Belgisk sæson aflyses: Jess Thorup og Gent skal i Champions League

Læs også:Transferkongerne: Rekordsalg floppede og blev så Real Madrid-emne

Læs også:Dansk indkasttræner: Jeg vil aldrig træne rivaler samtidig med Liverpool

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...