• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Officielt: Joachim Andersen skifter til Lyon i rekordhandel

Den danske forsvarsspiller er blevet den dyrest handlede dansker nogensinde.

Af tipsbladet.dk

Selv om 23-årige Joachim Andersen missede U21-EM, er det alligevel en god sommer for danskeren.

Han er nemlig skiftet til franske Olympique Lyon for 225 millioner kroner, og dermed bliver han den dyrest handlede dansker nogensinde.

Skiftet er officielt, skriver TV 2 Sport, der har ledsaget en artikel med en video af Joachim Andersen, der skriver under sammen med Lyons præsident.

Olympique Lyon har siden bekræftet transferen.

Danskeren har haft en fantastisk sæson i italienske Sampdoria, og nu får han altså chancen i fransk fodbold, hvor han bliver en vigtig figur for en klub, der flere gange har været med helt fremme i den franske liga.

Joachim Andersen har fået en femårig aftale, skriver TV 2.

- Det er nok den største dag indtil videre i min karriere. Jeg kommer til at spille for en kæmpe klub, så det er mega fedt, siger danskeren til TV 2 Sport og forklarer:

- Lyon har vist, at de virkelig ville have mig. Det er jeg glad for, og nu glæder jeg mig til at komme i gang og vise alle klubbens fantastiske fans, hvorfor klubben ville have mig.

Andersen har en fortid FC Twente, mens han også har spillet ungdomsfodbold i både FC Midtjylland og FC København.

Joachim Andersen har fortsat sin A-landsholdsdebut til gode.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...