• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Officielt: Napoli køber Lobotka - millioner på vej til FC Nordsjælland

Foto: Getty Images

Napoli har netop bekræftet, at klubben har købt Stanislav Lobotka.

Af tipsbladet.dk

Tidligere FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka kan se frem til et nyt og meget spændende eventyr.

Midtbanespillerens skifte fra spanske Celta til italienske Napoli er faldet på plads, og dermed venter en ny udfordring for slovakken.

Napoli-spilleren menes at have kostet 150 millioner kroner plus yderligere millioner, der kan komme i form af diverse bonusser, og dermed falder der også en pose penge af til danske FC Nordsjælland.

Læs også:Marvin Pourie søger nye græsgange: To klubber meldes interesserede

Farum-klubben har 25 procent i videresalg på Stanislav Lobotka, og dermed kaster den 25-årige midtbanespiller mere guld over FC Nordsjælland. Flere udenlandske medier har fortalt, at FC Nordsjælland står til at få omkring 40 millioner kroner for midtbanespilleren.

Den 25-årige, der har 22 landskampe på cv'et, spillede i FC Nordsjælland fra 2015 til 2017, og den danske klub fandt ham i AS Trencin.

Han er en pasningsstærk spiller, der dog ikke just er garant for mål og mange oplæg. I 61 ligakampe for FC Nordsjælland scorede han ikke et eneste mål, og ej heller i 90 kampe i La Liga for Celta kom han på tavlen.

Læs også:Jess Thorups Gent forstærker sig med talentfuld offensivspiller

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Avis: Brentford dropper Emre Mor

Læs også:Solskjær sigter efter Premier League-toppen: Sådan kommer vi tilbage

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...