• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Officielt: Smider træneren på porten

Foto: Getty Images

Den italienske klub skal have ny træner til sommer.

Af tipsbladet.dk

Til sommer skal AS Roma have ny cheftræner. Det bekræfter klubben tirsdag.

Det sker efter længere tids rygter om, at cheftræner Paulo Fonseca kunne blive fyret allerede i indeværende sæson. Senest kunne flere italienske medier skrive, at portugiseren potentielt kan fyres senere i denne uge.

Nu er det imidlertid helt sikkert, at han altså senest er fortid i klubben til sommer.

- Jeg vil gerne takke Paulo for alt hans arbejde for klubben i de sidste to sæsoner. Selvom resultaterne ikke altid har været der på banen, ved vi, at han har efterladt mange positive elementer, der vil fortsætte med at hjælpe vores udvikling - som de mange talentfulde og unge spillere, han har forbedret, og vores fremskridt i Europa Liga denne sæson.

- Vi bygger mod succes for AS Roma, og Paulo har spillet en vigtig rolle i det, siger sportsdirektør Tiago Pinto ifølge klubbens hjemmeside.

AS Roma er aktuelt nummer syv i Serie A. De er samtidig på vej ud af semifinalerne i Europa League, hvor de er bagud 6-2 efter deres første møde med engelske Manchester United.

Det er endnu ikke bekræftet, hvem der overtager tjansen i hovedstadsklubben. Der har dog været vedvarende rygter om, at Roma vil have Maurizio Sarri, som har en fortid hos blandt andre Napoli, Chelsea og Juventus. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...