• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Malte Nørgaard

Oprørt Mourinho afviser krisesnak

Foto: Getty Images

Tingene går ikke Tottenhams vej i øjeblikket,

Af noergaard

Seks af de seneste otte kampe i Tottenham er endt med et nederlag, og træner José Mourinho kan efterhånden godt se, at formkurven ikke bare er nedadgående, men nærmest er styrtdykket. 

Derfor var det også naturligt, at journalisterne brugte ordet 'krise' efter søndagens Premier League-nederlag til West Ham. Men det ville Mourinho bestemt ikke høre tale om.

- Overhovedet ikke. Der er ingen krise.

- Jeg ved simpelthen ikke, hvad du mener med krise. Hvis en krise handler om, at stemningen er trist og frustreret i omklædningsrummet, så kan vi godt snakke om det. Fordi lige nu er der ingen, som er glade, lyder de ærlige ord.

- Men jeg vil ikke kalde det en krise. Jeg vil hellere kalde det en stime af dårlige resultater. For det er helt tydeligt, at vi taber for mange kampe.

Tottenham er efter dagens nederlag til West Ham trillet ned som nummer ni i Premier League, mens West Ham noget overraskende er nummer fire.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...