• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Özil drev tidligere Arsenal-kaptajn til vanvid

Tidligere Arsenal-kaptajn og landsholdskollega Per Mertesacker, skriver i ny bog, at Mesut Özill kunne drive kaptajnen til vanvid, selvom han var magisk på fodboldbanen.

Af daugbjerg

Per Mertesacker tørner ikke længere ud for Arsenals førstehold, men er nu i stedet manager for Arsenals ungdomsakademi.

Som manager prøver han at lære de unge talenter, at de skal arbejde ekstremt hårdt og ønsker, at de besidder samme "jernvilje", som han selv besad i sin karriere fordi, det blandt andet er det fansne vil se - hårdt arbejde og vilje.

Ifølge The Mirror skriver Mertesacker i sin nye bog, at specielt Mesut Özil kunne gøre ham vred i flere uger, fordi han ikke viste en "fandenivolskhed" på banen:

- For det første, han elsker at spille fodbold, og det ser man sjældent. Han er er et geni, når det handler om at skabe noget med bolden, og det kan man se i hvert eneste træningspas, skriver Mertesacker om Özil, men fortsætter så:

- Men han er ikke den type, som siger til folk, gør sådan og sådan. Han er en anerledes type, og det kunne jeg ikke altid acceptere. Nogle gange kunne jeg være vred på ham i flere dage eller uger, skriver Mertesacker i forbindelse med kampe, hvor de kunne have brug for, at den tyske offensiv-spiller også viste sig fra en anden side end bare ham, som er god med en fodbold.

Özil har længere været en kritiseret herre i Arsenal, specielt på grund af hans arbejdsindsats, hvor han tit bliver kaldt for doven og ugidelig.

Længe har der været snakket om den 29-årige tyskers fremtid i London-klubben og med to år tilbage af kontakten, kan der måske snart ske noget nyt i hans karriere.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...