• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Koster 215 millioner: Manchester United jagter 24-årig dansker

Foto: Getty Images

Det lader nu til, at den danske landsholdsspiller Joachim Andersen har fået øjnene op hos flere store engelske klubber.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Joachim Andersen har taget Premier League med storm, og en række klubber skulle efter sigende have meldt sig på banen for at få fat i Fulham-lejesvenden.

Det skriver engelske The Telegraph, som kan berette, at det både drejer sig om tophold som Manchester United, Tottenham og Leicester.

Prisen på Andersen, som er ejet af franske Lyon ser ud til at være på omkring 215 millioner kroner, hvilket i så fald vil betyde, at Fulham nok vil få svært ved at kæmpe med om danskeren gunst. Uanset om de overlever eller ej i denne sæson.

Joachim Andersens udvikling i Fulham har da også haft den betydning, at han nu ser ud til at være et særdeles godt bud på en af de fire danske midterforsvarsspillere, der skal med på det mandskab, som landstræner Kasper Hjulmand skal udtage til EM til sommer.

Både Tottenham, Leicester og Manchester United er desuden alle en del af toppen af Premier League, hvor det kun er Tottenham, som lige nu ikke ligger til at komme i Champions League i næste sæson. Det kan de dog stadig godt nå.

Joachim Andersen skiftede tilbage i 2019 til Lyon for omkring 225 millioner kroner, men efter at have svært ved at slå helt igennem for franskmændene blev han udlejet til London-klubben.

Det er blevet til masser af succes for den tidligere FC Midtjylland-spiller, hvor det også er blevet til mindeværdige øjeblikket. Se et af dem her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...