• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

På vippen: Mourinho overvejer seks Roma-spillere

Foto: Getty Images

AS Roma har ikke haft den bedste sæson i Serie A, og der venter en mulig udrensning af truppen, når Mourinho tager over.

Af tipsbladet.dk

Jose Mourinho blev i sidste uge udråbt til ny Roma-manager efter denne sæson og forberedelserne er allerede i gang.

Det skriver det store italienske sportsmedie La Gazzetta dello Sport.

Hjemme i London ser den portugisiske træner alle Romas tilbageværende kampe, og der er særligt seks spillere, som han holder øje med.

Den første er den bosniske angriber Edin Dzeko, der kun har scoret syv mål i Serie A denne sæson. Han har haft store problemer med klubbens nuværende træner Fonseca, som rev anførerbindet af ham i januar.

En anden er Henrikh Mkhitaryan som han også havde under sig i Manchester United. Mourinhos forhold til armeneren er dog ikke særlig godt, og der skal nok tales ud om en ting eller to, hvis kontrakten skal forlænges.

Den spanske kantspiller Pedro har også tidligere været under Mourinho, men modsat Mkhitaryan så har der altid været god stemning mellem de to, og ifølge La Gazzetta dello Sport er det ikke en tilfældighed, at Pedro har spillet bedre, siden Mourinho blev udnævnt som ny Roma-træner. Men også hans kontrakt udløber til juni.

Hollandske Rick Karsdorp skal overbevise den portugisiske taktikker, at han er fremtiden på højre back, da der allerede er flere rygter om mulige erstatninger på den position.

Det samme gælder den italienske midtbanespiller Bryan Cristante, der tilsyneladende er en af spillere øverst i hierarkiet i omklædningsrummet.

Den sidste brik er den bare 19-årige Ebrima Darboe, der forventes at starte inde mod Inter onsdag aften. Han skal bevise, at han er klar til at være en fast del af førsteholdet.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...