• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Paris Saint-Germain vil forstærke defensiven: Kigger på Barcelona-spiller

Barcelonas Samuel Umtiti rykker muligvis hjem til Frankrig i den kommende sæson.

Af tipsbladet.dk

I FC Barcelona har man i det seneste år solgt godt med spillere, og det lader ikke til, at de er færdige endnu. Nu ser det også ud til, at man vil af med den franske midterforsvarer Samuel Umtiti.

Det skriver den Barcelona-baserede sportsavis Mundo Deportivo.

Her bliver der peget på, at de franske mestre fra Paris Saint Germain håber på at kunne lande en aftale med Umtiti. Det menes desuden, at han ikke er den eneste Barcelona-spiller, som PSG vil have fat i, men de prioriterer ham i forhold til Philippe Coutinho og Ousmane Dembele.

I den seneste sæson var Umtiti skadet i samlet fem måneder. Det betød, at Clement Lenglet overtog pladsen i midterforsvaret ved siden af Gerard Pique, og da Umtiti blev klar igen lykkedes det ikke at få pladsen tilbage.

Når PSG er ude efter den stærke forsvarsspiller, så hænger det ifølge føromtalte avis sandsynligvis sammen med, at det ikke lykkedes for dem at hente Ajax-anføreren Matthijs de Ligt til klubbben. I stedet ser han ud til at være på vej til Juventus.

Barcelona har denne sommer solgt for over 600 millioner kroner, hvor man blandt andet har sagt farvel til Jasper Cillessen og André Gomes.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...