• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Paul Onuachu på pletten i Genk-sejr

Foto: Getty Images

Den belgiske liga bliver sat i gang i denne weekend, og her kom Genk med Mæhle og Onuachu godt fra land.

Af tipsbladet.dk

Den belgiske liga er i de seneste år blevet til en destination for spillere fra Superligaen, ligesom det også er blevet det for den tidligere FC Midtjylland-mestertræner Jess Thorup. 

Denne søndag var han i kamp med Gent, hvor de måtte gå fra banen med et nederlag på 1-2 til St Truiden, som havde den tidligere FCK-spiller Steve De Ridder med i startopstillingen. 

Læs også:Jess Thorups Gent tog storsejr inden Europa League-retur

Anderledes gik det for Genk, der havde både Joakim Mæhle og den forhenværende FCM-angriber Paul Onuachu med sig, da de slog Waregem med 2-1, hvor den nigerianske angriber stod for scoringen til 1-1.

Endelig var Mustapha Bundus nye klub Anderlecht også i kamp, hvor de dog måtte undvære deres nyindkøb mod Mechelen. Her endte det med 2-2, selvom Anderlecht selv kom foran med 2-0 med et kvarter tilbage af kampen. 

Læs også:Avis: Vejle-topscorer udlejes til belgisk klub

Da det samtidig er første runde i den nye sæson i Belgien, så deler Genk og St Truiden nu førstepladsen i den turnering, som blev afbrudt i sidste sæson på grund af coronapandemien, hvorefter den aldrig blev genoptaget igen.

Derfor endte det med, at Club Brugge efter en suveræn sæson blev udråbt som mestre.

Læs også:Jess Thorup er bekymret før pokalfinale: Angriberne scorer ingen mål

Læs også:Mæhle blev helt for Genk: Thorup sniger sig op i top seks

Læs også:Gent-direktør hylder Thorup: Han er den vigtigste medarbejder i klubben

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...