• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Pep Guardiola: Ville elske og ønske at Messi blev i FC Barcelona

Foto: Getty Images

Lionel Messi rygtes fortsat heftigt i retning mod Manchester City, men nu er City-manager Pep Guardiola ude med et håb om, at den argentinske stjerne ikke forlader Spanien.

Af tipsbladet.dk

Der er nok ikke mange trænere i verden, der ikke gerne ville se Lionel Messi på deres hold. For Manchester City kan det måske blive til virkelighed enten til vinter, hvis Barca ønsker penge, eller til sommer, når Messi står uden kontrakt.

Det hele har fået endnu mere liv efter at City-manager Pep Guardiola valgte at forlænge sin aftale i England med foreløbig to år.

Hvad angår Messi er Pep Guardiola dog noget utraditionelt ude og sige, at han håber, at den argentinske stjerne bliver i FC Barcelona. Det fortæller Guardiola på en pressekonference:

- Lionel Messi er en spiller fra Barcelona. Hvis du spørger om min mening som person, har jeg stadig stor taknemmelighed overfor alt det, Barcelona har givet mig. Både på akademiet og senere som manager, gav klubben mig alt. Hvad jeg ønsker for Messi er, at han skal slutte hans karriere der. Jeg ville elske det og jeg ville ønske det, siger Pep Guardiola ifølge Goal.com på pressekonferencen og fortsætter:

- Som fan af FC Barcelona ville jeg også ønske mig, at Messi blev, men han har udløb der næste sommer, og ingen ved, hvad han har i tankerne. For os som klub har vi store kampe og så mange ting, vi gerne vil opnå. Det er alt, jeg kan fokusere på, og jeg kan ikke sige noget om resten, udtaler Guardiola.

Lionel Messi har kontraktudløb i FC Barcelona i sommeren 2021.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...