• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

To personer fra Atletico ramt af coronavirus få dage før Leipzig-opgør

Foto: Getty Images

Atletico Madrid har meldt ud, at to personer er blevet smittet med coronavirus. De vil dog ikke fortælle offentligt, hvem det drejer sig om.

Af tipsbladet.dk

I disse tider bliver spillere og stab testet godt og grundigt. Det gælder ikke kun i Danmark, men også i forbindelse med de europæiske turneringer som Champions League og Europa League.

For den spanske storklub Atletico Madrids vedkommende har det nu resulteret i, at to personer fra klubben er blevet testet positive for coronavirus. Det skriver klubben på dens officielle hjemmeside.

Foruden oplysningen om, at man har fået to positive prøver, så bliver det ikke uddybet, hvem det drejer sig om. Dog bliver det slået fast, at de to personer, som det drejer sig om, er blevet sat i isolation i deres respektive hjem som UEFA's protokoller fastslår, at man skal.

Det kommer få dage, inden Champions League-kvartfinalen mod tyske RB Leipzig, der har danske Yussuf Poulsen i truppen. 

Både de spanske og portugisiske myndigheder samt UEFA er blevet informeret om, at de to Atletico-folk er blevet smittet. 

Kampen mellem Leipzig og Atletico spilles i Portugal på torsdag klokken 21, og den bliver sendt direkte på TV3+.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...