• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Michael Ehrhorn

Philippe Coutinho ankommet til München

Det ligner et spørgsmål om meget kort tid, inden Bayern München officielt kan præsentere Philippe Coutinho.

Af ehrhorn

Det er sjældent, at en klub bekræfter en ny spiller, inden man kan præsentere ham helt officielt. Det gjorde Bayern München dog fredag, da man kunne melde, at den tyske klub og FC Barcelona var blevet enige om en lejeaftale for Philippe Coutinho.

Den officielle præsentation lader dog vente på sig, men nu er der rigtig meget, der tyder på, at det er lige oppe over. Philippe Coutinho er nemlig landet i München.

Det er Sky Sports i Tyskland, der er lykkedes med at fange Coutinho på kamera i en bil, hvor han kører rundt i München iført en rød trøje. Dermed ventes Coutinho præsenteret officielt inden for meget kort tid.

Lejeaftalen mellem Bayern München og FC Barcelona kan blive permanent efterfølgende. Det er nemlig en af de muligheder, som den tyske klub har fået ind i aftalen.

Hos Bundesliga-mestrene skal Coutinho forsøge at genfinde fodboldglæden fra Liverpool-tiden efter en svær periode i FC Barcelona med modgang og utilfredse fans.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...