• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Pirlo afslører: Havde tilbud fra Serie A- og Premier League-klubber

Foto: Getty Images

Andrea Pirlo blev fredag udnævnt som ny træner for Juventus' U23-mandskab, men der var bud fra førstehold fra både ind- og udland afslører den tidligere italienske landsholdsspiller.

Af tipsbladet.dk

Den tidligere midtbanekreatør har sagt ja til tilbuddet om at træne Nikolai Baden Frederiksen og resten af Juventus' U23-mandskab, der spiller i Serie C.

Men ifølge den italienske elegantier havde han flere muligheder på hånden.

- Jeg har også fået tilbud fra Serie A og Premier League, men jeg mener, at Juventus er det bedste sted at starte.

Læs også:Tysk verdensmester lægger støvlerne på hylden

Og det er forholdet til den italienske storklub, der endte med at overbevise ham.

- Jeg kom her til efter ti år i Milan, og jeg blev taget imod som en del af familien. Jeg kommer godt overens med alle her både stab og spillere, så da jeg forlod Torino, holdt jeg kontakten ved lige. Det er ikke de samme i Milan, da der ikke er nogen tilbage fra dengang, jeg var der.

Juventus er det eneste mandskab der har et reservehold i en af de italienske divisioner, og det er her Andrea Pirlo skal vise sine evner som cheftræner

Læs også:Kvalifikationskaos: Derfor risikerer FCM at misse Champions League-seedning

- Jeg er stolt over at få lov at starte min karriere som træner her, og jeg håber på nogle af de samme oplevelser og følelser, som jeg havde som spiller, sagde den 41- Pirlo på et pressemøde ifølge Sky-Italia.

- Jeg kan ikke vente med at starte. Som tiden er gået, siden jeg stoppede, har jeg indset, at det var denne vej, jeg gerne ville. Jeg er meget glad for at vende tilbage til Juventus.

Pirlo kom til Juventus i 2011 og spillede der frem til 2015, hvorefter han sluttede karrieren i New York og MLS, hvor han tørnede ud for NYCFC frem til januar 2018, hvorefter han lagde støvlerne på hylden.

Læs også:Superligaen er slut: Få sæsonens bedste citater

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Manchester United puster til ilden: Søger åbent en målmands-scout

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...