• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Pirlo vil have forstærket Juventus-angrebet så hurtigt som muligt

Foto: Getty Images

Juventus' nye cheftræner Andrea Pirlo ser meget gerne, at man får lukket hullet i angrebet meget snart.

Af tipsbladet.dk

Juventus har op til denne sæson igen skiftet ud på cheftrænerposten, og det er nu den tidligere midtbaneprofil Andrea Pirlo, som skal styre Torino-klubben frem til deres tiende mesterskab i træk.

I den forbindelse vil Pirlo meget gerne have forstærket angrebet efter det seneste salg af Gonzalo Higuain til David Beckhams Inter Miami. Det slår han fast i et interview med med Sky Sport Italia.

Læs også:Officielt: AC Milan henter italiensk stortalent

- Jeg har brug for en angriber så hurtigt som muligt, men der er stadig lang vej i dette transfermarked - så der er tid til den slags, lyder det fra den altid elegante italiener.

I øjeblikket har Juventus Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala og til nytilkomne Dejan Kulusekvski at vælge i mellem til angrebspladserne, men der mangler stadig en vaskeægte angriber-type til holdet.

Læs også:Serie A-sæsonen sættes i gang om under tre uger

Her har der været rygter om både FC Barcelonas Luis Suarez og Romas Edin Dzeko, ligesom den tidligere Juventus-spiller Moise Kean har været nævnt som en mulighed, hvor man eventuelt kan leje ham fra Everton.

Hidtil er intet dog sket kommet på plads til angrebspositionen.

Foruden den svenske kantspiller Kulusevski, så har Juventus også forstærket sig med Arthur fra Barcelona og Weston McKennie fra Schalke til den nye sæson, som begge var med i deres seneste testkamp, hvor man vandt med 5-0 over Novara.

Læs også:Fire Premier League-klubber jagter uønsket Juventus-angriber

Læs også:Pirlo henter Juventus-koryfæ ind som assistent

Læs også:Champions League: Luis Suarez-forbandelsen og vanvittige Lewandowski

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...