• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PL-dansker bekræfter stjernes særlige ritual

Foto: Getty Images

Den danske højre back Mads Roerslev deler en sjov historie fra sin første tid i Premier League.

Af tipsbladet.dk

Flere danskere har fået deres første spilleminutter i Premier League for Brentford i denne sæson, og for Mads Roerslev har det blandt andet budt på en speciel oplevelse: At stå over for Adama Traore.

Wolverhampton-spilleren er en af de mest opsigtsvækkende spillere i Premier League med sine store muskler og vilde fart. Samtidig har der længe været et rygte om, at Adama Traore smør sine arme ind i babyolie før kampene, så modspillere har sværere ved at holde fast.

Og den historie kan Mads Roerslev bekræfte.

- Det er selvfølgelig meget sjovt, at jeg i min anden Premier League-kamp kom ind over for Adama Traore, som jo nok er det største bæst i Premier League. Så det var meget sjovt.

- Jeg fik faktisk hans trøje efter, fordi jeg var nødt til at kunne be- eller afkræfte rygterne om, at han har babyolie på. Jeg kunne godt mærke, at han var lidt glat, når han fløj forbi, og jeg kunne tydeligt mærke på ærmerne, at det var lidt fedtet, så det kan jeg godt bekræfte, siger Brentford-danskeren til TV3 Sport. 

Se klippet med Mads Roerslev i videoen øverst i artiklen.

22-årige Mads Roerslev har hidtil spillet fire kampe for Brentford i den indeværende sæson - to i Premier League og to i Carabao Cuppen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.