• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Pogba lykkedes ikke: Zidane overvejer at sige op

Ifølge en spansk journalist overvejer Zinedine Zidane at sige op, fordi det ikke lykkedes Real Madrid at hente Paul Pogba til klubben.

Af marboe

Zinedine Zidane forlod Real Madrid sidste sommer, men vendte tilbage til hovedstadsklubben mod slutningen af sidste sæson.

Der har siden været historier om, at Zinedine Zidane takkede ja til at vende tilbage, fordi han var blevet lovet, at Paul Pogba ville skifte til Real Madrid, men netop det skifte ser næppe ud til at blive en realitet.

Transfervinduet er lukket i England, og Manchester United fik ikke hentet en erstatning, hvorfor Premier League-klubben med al sandsynlighed har tænkt sig at holde på franskmanden.

Og det har, ifølge den spanske journalist, Diego Torres, gjort Zidane så rasende, at han overvejer at sige sin stilling op.

- At Pogba ikke skifter, får Zidane til at overveje at sige op. Zidane lovede personligt Pogba, at han ville bringe ham til Real Madrid, og nu ser han dum ud. Det har udelukkende øget manglen på tillid mellem Zidane og Florentino (Perez red.).

- For Zidane er hans projekt og Pogba næsten den samme ting. Der er ikke rigtigt noget af det, han er blevet lovet, som er blevet opfyldt, siger Torres til The Independent.

Real Madrid indleder La Liga-sæsonen ude mod Celta Vigo søndag eftermiddag.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...