• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Pogba: Min fremtid er et stort spørgsmål

Paul Pogba lover at give alt på banen for Manchester United, men vil samtidig ikke love at blive i klubben

Af tipsbladet.dk

Trods store spekulationer om sin fremtid er Paul Pogba stadig at finde i Manchester United, og han var også på banen, da Manchester United søndag udraderede Chelsea og vandt 4-0.

Men selvom franskmanden stadig huserer på Old Trafford, er den sidste linje ikke skrevet i en af sommerens helt store transfersagaer. Efter kampen talte Pogba med RMC Sport, hvor han både lovede at give sig fuldt ud i Manchester United-trøjen, men samtidig ikke kunne garantere at blive i den.

- Jeg laver, hvad jeg elsker, det er mit job. Jeg vil give mig maksimalt, hver gang jeg er på banen. Vi ved, at der er blevet sagt ting. Tiden vil vise, hvad der sker. Det er stadig et stort spørgsmål. Jeg er i Manchester, og jeg har det sjovt med mine holdkammerater. Jeg vil altid vinde kampe, og jeg vil altid give alt, når jeg er på banen, fortæller han.

Særligt Real Madrid har vist stor interesse i midtbanespilleren, men Manchester United har vist sig meget modvillige, og vil helst ikke slippe sin midtbanestjerne. Også Pogbas tidligere klub Juventus har været på banen, og Pogba udtalte tidligere på sommeren, at han er klar til en ny udfordring efter tre år i Manchester United.

Transfervinduet er lukket i England, men er stadig åbent i det øvrige Fodboldeuropa. Derfor kan både Real Madrid og Juventus stadig nå at købe Paul Pogba, selvom det er blevet endnu sværere at få Manchester United til at sælge, da de nu ikke kan købe en erstatning. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...