• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Poulsen assisterede i RB Leipzig-sejr - Ingvartsen 'snydt' for scoring

Foto: Getty Images

Der var flere danskere i aktion eftermiddagens Bundesliga-kampe, hvor der dog også var succes for danskerklubberne

Af tipsbladet.dk

RB Leipzig tog lørdag eftermiddag sin anden sejr i træk, da de mødte Hertha Berlin. Her var Timo Werner igen-igen den store helt i 4-2-sejren, hvor danske Yussuf Poulsen dog også bidrog. 

Timo Werner havde allerede bragt RB Leipzig foran på et straffespark, og Maximilian Mittelstadt havde udlignet for Hertha Berlin, da Poulsen i første halvlegs tillægstid blev noteret for en assist til Marcel Sabitzer scoring til 2-1. Her lagde danskeren bolden af til Sabitzer, som var heldig med at se sit skud blive rettet af på vej mod mål. 

Med fem minutter tilbage scorede Kevin Kampl til 3-1 på oplæg af Timo Werner, som et minut inde i tillægstiden selv lavede sit andet mål i kampen til 4-1, inden Davie Selke i de døende sekunder reducerede til slutresultatet 4-2. Sejren sender RB Leipzig op på andenpladsen i tabellen.

Den anden Berlin-klub, oprykker Union Berlin, var også i aktion med den tidligere FC Nordsjælland-angriber Marcus Ingvartsen på banen ude mod Mainz 05. Han troede efter en halv time, at han havde scoret til 1-0, men målet blev i stedet tilskrevet et selvmål af Mainz' Daniel Brosinski.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Manchester United klar med Christian Eriksen-bud i januar

Union Berlin kom både på 2-0 og 3-0 på to mål af svenske Sebastian Andersson. Karim Onisiwo bragte lidt håb tilbage for Mainz 05 med sin scoring med ti minutter tilbage, men det blev ikke til mere end endnu en reducering af Daniel Brosinski, som dermed fik rodet lidt bod på sit selvmål. Det hele endte 3-2 til Union Berlin, som med sejren rykker op på 11.-pladsen.

I de to øvrige eftermiddagskampe vandt Augsburg 1-0 på udebane mod Paderborn, mens Schalke 04 på hjemmebane spillede 3-3 mod Fortuna Düsseldorf i et meget målrigt opgør. 

Læs også:Bundesliga-klub siger farvel til cheftræner og direktør

Læs også:Robert Skov jubler over flot Hoffenheim-stime: Det er fantastisk

Læs også:Det blev Alexander - men ikke Zorniger: Hannover klar med ny træner

Læs også:Poulsen og Leipzig sejrede i Rusland

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...