• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klubpræsident: Kæmpe Barça-transfer er praktisk talt på plads

Foto: Getty Images

Aftalen mellem FC Barcelona, Inter og Lautaro Martinez er mere eller mindre på plads, siger Carlos Pablo, der er præsident i argentinerens tidligere klub.

Af tipsbladet.dk

Der snakkes fortsat om Lautaro Martinez til FC Barcelona, og de spanske giganter er ikke de eneste, der krydser for et skifte.

I argentinerens tidligere klub, Liniers de Bahia Blanca, står man til at modtage en procentdel af transfersummen, og det kan potentielt indbringe den lille klub et stort beløb.

Læs også:Sevilla-spillere undskylder: Overskred retningslinjer

Det fortæller præsident Carlos Pablo, der vurderer, at aftalen mellem parterne er mere eller mindre på plads.

- Det kan lyde vanvittigt, men de penge, vi modtager, får os til at ryste - ikke fortvivle. Vi kan gøre mange ting med de penge, men det er ikke noget, vi snakker om dagligt, indleder han over for Radio del Plata.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Barca-stjerne kan købes billigt

- Vi er meget glade for, hvad Lautaro Martinez udretter lige nu. Det er en usædvanlig og ekstraordinær situation for os.

- Min fornemmelse er, at aftalen med Barca praktisk talt er på plads, men jeg tror ikke, at de vil fortælle os noget endnu. Måske venter de på, at sæsonen genstarter.

Lautaro Martinez har scoret 16 mål i 31 kampe for Inter i denne sæson.

Læs også:La Liga kan begynde med derbybrag 11. juni
Læs også:Eftertragtet stortalent: Jeg vil altid spille Champions League
Læs også:Mandagens rygtebørs: Forsvarsstjerne forlader Tottenham

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...