• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Premier League-angribers Van Dijk-mareridt: Jeg lignede en på 12 år

Foto: Getty Images

Brighton-angriberen Glenn Murray ser tilbage på den hårdeste forsvarsspiller, han har mødt i karrieren.

Af tipsbladet.dk

Det er efterhånden indiskutabelt, at Liverpools forsvarsstyrmand Virgil van Dijk hører til blandt de allerbedste forsvarsspillere i verden.

Og den store hollænder har da efterhånden også kyst mange angribere i Premier League i sin tid i Liverpool.

Læs også:Liverpool-korrespondent: Klubben kan købe Robert Skov

En af dem er Brightons Glenn Murray, der til Sky Sports fortæller om den hårdeste forsvarsspiller, han har stået over for.

- Jeg har ikke spillet over for ham i denne sæson, men i den seneste sæson var det Virgil van Dijk. Han er bare et niveau over de andre, hvilket også har vist sig i Liverpools succes, siden han er kommet til klubben.

Læs også:Dansk indkasttræner: Kritik fra uvidende personer er jeg ligeglad med

- Hvad der tidligere var en anelse løst forsvarsspil, har han fået rettet op på og fået det bedste ud af de spillere, der er omkring ham - specielt de andre centrale forsvarsspillere. Han er en fantastisk fodboldspiller.

- Først og fremmest er han jo nærmest et menneskeligt bjerg. Jeg mener  - han behandlede mig nærmest som en 12-årig dreng. Han flytter dig bare væk. Det er hans all-round-kvaliteter og hans evne til at læse spillet, lyder det fra Brighton-angriberen, der sammen med resten af europas fodboldspiller må væbne sig med tålmodighed i forhold til igen at komme i kamp. 

Læs også:Her er otte film og serier til at holde fodboldabstinenserne i skak

Læs også:Eks-Liverpool-manager: Derfor skiftede Sterling til Manchester City

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...