• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Premier League-chef bekræfter batalje med spiller

Foto: Getty Images

Den erfarne Premier League-træner bekræfter, at han og spilleren Matt Richie var involveret i et skænderi til træning.

Af tipsbladet.dk

Forleden kunne det engelske medie Daily Mail beskrive et sammenstød på Newcastles træningsanlæg mellem cheftræner Steve Bruce og spilleren Matt Richie, og nu bekræfter manageren, at der var en episode.

Ifølge mediet var Matt Richie utilfreds med, at han blev klandret for et mål, holdet indkasserede mod Wolverhampton. Skænderiet endte så med, at spilleren kaldte Steve Bruce for en “kujon”, mens træneren konfronterede spilleren fysisk i form af et skub med skulderen.

Over for Sky Sports bekræfter træneren så nu, at der var en situationen mellem de to, men går ikke i detaljer med situationen.

- Det kan ikke benægtes, at jeg har haft en batalje med Matt Ritchie, men lad mig fortælle dig, at der sker på træningsanlæg hver anden uge. Den næste dag trænede han godt og kom ind og undskyldte foran personalet og spillerne.

- Det sker regelmæssigt. Disse ting sker, siger Steve Bruce ifølge Sky Sports.

Træneren er dog utilfreds med, at situationen havnede i avisen.

- Desværre har journalisten en kilde i eller omkring klubben, der fodrer ham. Det er den mest skuffende ting. Vi prøver alle at finde synderen. Hos andre klubber sker det bare ikke.

- Det må være nogen i klubben. Desværre må det være sådan, og det er den største skuffelse for os alle, at det desværre sker lidt for ofte. Vi vil gøre vores yderste for at finde ud af, hvem det er. Det er ikke de-stabiliserende, men det er skuffende, siger Steve Bruce.

Newcastle befinder sig i øjeblikket lige over nedrykningsstregen i Premier League, hvor de har tre point ned til Fulham.

Hos netop Fulham imponerer Joachim Andersen i øjeblikket i stor stil, og han er blevet nomineret til prisen som månedens spiller i ligaen. Det kan du læse mere om her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...