• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Premier League-genstart rykker tættere på

Foto: Getty Images

Ifølge Sky Sports rykker Premier League et skridt tættere på en genstart. I denne uge kan klubberne godkende en plan om at genoptage træning i større grupper, hvor kontakt vil tillades.

Af tipsbladet.dk

Bundesligaen er allerede begyndt, og i denne uge begynder Superligaen også. Og måske skal vi heller ikke vente længe på, at Premier League igen kan afvikle kampe.

Mandag har de britiske myndigheder givet grønt lys til, at de 20 klubber i Premier League kan påbegynde fase to før en genstart. Den fase indebærer at træne i grupper af 12 personer, hvor kropskontakt tillades i disse træninger. Tidligere måtte trupperne kun træne i mindre grupper, mens kontakt ikke var tilladt.

Læs også:Skal han forlænges eller ej? Klub lader fans bestemme spillers fremtid

Det skriver Sky Sports.

Selvom der er kommet grønt lys fra myndighederne, skal planen dog også godkendes af Premier League-klubberne. Tirsdag skal planen diskuteres blandt trænere, anførere, Spillerforeningen og Trænerforeningen, før der onsdag stemmes om, hvorvidt den skal godkendes. Det forventes dog, at det sker, skriver Sky Sports. 

Læs også:Brøndby-træner før generalprøver: Stadig tvivl om flere pladser

Ifølge Sky Sports kan der også komme andre store nyheder senere på ugen. Mediet erfarer, at Premier League er ved at lægge sidste hånd på det såkaldte ”Project Restart”, og at en genstartsdato og et kampprogram snart kan præsenteres – måske allerede i denne uge.

Både 19. og 26. juni nævnes som mulige startdatoer. 

Læs også:Afviser kritik af dåselyd: Det er jo ikke fake news

Læs også:Nye regler for Superligaen: Farvel til amatørernes aften

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - AC Horsens

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...