• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Premier League-storklubber i kamp om forsvarer

Foto: Getty Images

Manchester United, Tottenham og Chelsea er alle med i kampen om den 23-årige forsvarer Ben White, der har imponeret for Brighton i denne sæson.

Af tipsbladet.dk

Det er næppe helt dårligt at være 23-årige Ben White i øjeblikket. Brighton-spilleren er i gang med sin første tid som Premier League-spiller, efter at forsvarsspilleren i sidste sæson var udlejet til The Championship og Leeds.

Her gjorde han det godt, og godt er det i den grad også gået i denne sæson hos Brighton. Faktisk så godt, at Ben White nu angiveligt jagtes af flere klubber, der vil tilbyde ham væsentligt mere fornemme adresser.

Sky Sports skriver, at Manchester United, Tottenham og Chelsea alle følger den unge forsvarer nøje for tiden. Et januar-skifte kan blive en mulighed, men det er næste sommer, det for alvor ventes at blive spændende omkring White.

Leeds United prøvede i seneste transfervindue at skrive en kontakt med Ben White. Det blev der dog ikke noget af, da den unge spiller i stedet skrev en fireårig kontrakt med Brighton.

Det vides ikke, hvad Ben White kan komme til at koste, hvis kampen om ham intensiveres.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...