• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Premier League: Undgår Manchester United værste sæsonstart i mere end 30 år?

Foto: Getty Images

Vi er klar med optakt til lørdagens brag mellem Newcastle og Manchester United.

Af tipsbladet.dk

Manchester United skal forsøge at komme tilbage på sporet efter landskampspausen, når de lørdag gæster Newcastle United.

Ole Gunnar Solskjærs tropper har nemlig fået en skidt sæsonstart, hvor de har tabt to af deres første tre kampe i Premier League og aktuelt er nummer 16 i rækken. Og hvis de igen taber lørdag, vil det være deres dårligste sæsonstart i knap 30 år.

Vi er klar til lørdagens kamp med 10 nedslag før kampen - leveret i samarbejde med spilxperten.com

- Newcastle har vundet to af deres seneste tre Premier League-hjemmekampe mod Manchester United, hvilket er mere end de havde i deres tidligere 13 kampe mod dem på St James ‘Park. Her vandt de kun én.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

- Manchester United tabte udekampen mod Newcastle med 0-1 i sidste sæson - de har ikke tabt to udekampe mod Newcastle i træk siden december 1987.

- Dette er første gang siden december 2013, at Newcastle møder Manchester United i en Premier League-kamp, ​​mens de er over dem i tabellen. Sidst vandt de 1-0 på Old Trafford.

- Newcastle har haft færre skud på mål end noget andet hold i Premier League i denne sæson med otte af slagsen. De har dog scoret seks mål, hvilket betyder, at de har scoret på 75% af deres skud indenfor rammen hidtil i denne sæson - det er bedst af alle i Premier League.

- Manchester United har tilladt 11 Premier League-mål indtil videre denne sæson, hvor kun West Bromwich Albion (med 13 indkasserede mål) har tilladt flere. Kun én gang har De Røde Djævle nogensinde indkasseret flere mål efter tre kampe i en ligasæson - det var i 1930-31 med 13 mål imod.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Barcelona og Real Madrid holder øje med Bruno Fernandes

- Efter en stime på 14 kampe uden nederlag i slutningen af 2019-20-sæsonen har Man Utd tabt to af deres tre Premier League-kampe hidtil i denne sæson. De har ikke tabt tre af deres første fire ligakampe i en sæson siden 1986-87.

- På udebane har Manchester United vundet deres seneste fem Premier League-kampe og scoret mindst to gange hver gang. De Røde Djævle har aldrig før vundet seks udekampe i træk, mens de scorede mere end en gang i hver kamp.

- 17% af Manchester Uniteds Premier League-mål siden starten af ​​sidste sæson er kommet fra straffesparkspletten (12 ud af 71). Det er det højeste forhold blandt alle klubber, der har spillet i Premier League i begge sæsoner.

- Callum Wilson har scoret fire mål i sine første fire Premier League-kampe for Newcastle - den eneste spiller, der scorede fem mål på sine første fem for klubben, var Loïc Rémy tilbage i oktober 2013.

- Den nye Man Utd-spiller Edinson Cavani, kan debutere i Premier League i denne kamp - han kan blive den næstældste debutant, der scorer i sin debut, nogensinde i Premier League i en alder af 33 år og 246 dage på kampdagen. Zlatan Ibrahimovic blev den ældste til at score i sin debut i Premier League, da han gjorde det for Manchester United i en alder af 34 år og 316 dage.

Læs også:Manchester United lægger et år på Pogbas kontrakt

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...