• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Prisen på et nyt stadion i Milano er kommet frem

Prisen på et nyt stadion i Milano er kommet frem
Foto: Getty Images

Fem milliarder kroner ser ud til at blive prisen for et nyt stadion i Milano, som Milan og Inter skal dele.

Af tipsbladet.dk

Detaljer om arbejdet mod at lave et nyt stort stadion i Milano er nu kommet frem, og erstatningen for det gamle San Siro lader efterhånden til at blive et stadion med plads til omkring 60.000 tilskuere.

Det skriver den italienske avis Corriere della Sera, som samtidig påpeger, at prisen på den nye arena bliver på omkring fem milliarder kroner.

Det forlyder endvidere, at det kommer til at koste alene 375 millioner kroner at rive det gamle og ikoniske stadion i Milano ned, hvorefter der skal bygges et nyt ovenpå. Der bliver dog stadig arbejdet på planerne.

Idéen med de 60.000 tilskuere er desuden også sådan, at det kan reduceres til 55.000 ved særlige begivenheder. Derudover er det meningen, at man vil kunne sælge flere ekstra dyre billetter til derby-kampe og andre store opgør.

Det er desuden sådan, at inden man kan få gang i byggeriet af det nye stadion, så er der nogle områder, som skal løses. Det handler blandt andet om parkeringsforhold.

San Siro, som også kaldes Stadio Giuseppe Meazza, blev indviet i 1926.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...