• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Benjamin Lillelund

PSG-angriber: Vi havde en god reaktion

Eric Maxim Choupo-Moting mener, at PSG viste karakter ved at slå tilbage fra den store skuffelse mod Manchester United ved at tage en storsejr i ligaen.

Af lillelund

Det var nærmest omtalt som en kamp, der bare skulle overstås, før billetten til kvartfinalen i Champions League kunne bookes, da PSG i sidste uge hjemme tog imod Manchester United.

Som bekendt viste det sig at blive alt andet. Udgangspunktet på 2-0 viste sig nemlig ikke at være nok, da de tabte 3-1 mod et reservespækket United-hold, og så blev 1/8-finalen for tredje år i træk endestation for det franske storhold.

I går spillede PSG så sin første kamp siden det smertefulde nederlag, og det blev til en sejr på 4-0 over Dijon.

- Det eneste, vi kan gøre, er at blive ved med at spille og give alt for klubben, både for vores egen skyld og for fansene, siger Eric Maxim Choupo-Moting, der scorede i opgøret, ifølge goal.com.

- At vinde 4-0 var en god reaktion, selvom vi ikke kan slette, hvad der skete. Det er stadig meget, meget skidt. Det er normalt, at det stadig er i vores bevidstheder.

PSG fører komfortabelt Ligue 1 med 17 point og en kamp i baghånden.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...