• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PSG-boss vil sælge Neymar til januar

Foto: Getty Images

Paris Saint Germain-sportsdirektør Leonardo vil have rygter og spekulationer om Neymar stoppet, skriver italiensk sportsavis.

Af tipsbladet.dk

Neymars transfersaga er kun lige gået på pause i forbindelse med transfervinduet er lukket i. Men fortællingen om den brasilianske verdensstjerne er allerede i gang igen med henblik på et skifte til januar for ham.

Det melder den italienske sportsavis Tuttosport nu.

De peger på, at Paris Saint Germains sportsdirektør Leonardo meget gerne vil have Neymar i en ny klub så hurtigt som muligt. Det skyldes ifølge avisen, at rygter og spekulationer om spillerens fremtid er noget, som direktøren gerne vil have stoppet.

Hvis det ender med, at Neymar er til salg til januar, så ligner det, at det bliver en tæt kamp mellem de to store spanske klubber, FC Barcelona og Real Madrid. Den franske udgivelse France Football, har senest påpeget, at Real Madrid holder skarpt øje med udviklingen i Paris.

Blandt andet skulle Real Madrid-præsident Florentino Perez være i kontakt med Neymars inderkreds.

Neymar skiftede for lidt over to år siden fra Barcelona til Paris Saint Germain for 1,65 milliarder kroner, som gjorde ham til verdens klart dyreste spiller nogensinde.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...