• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PSG-chef forsvarer omdiskuteret Messi-beslutning

Foto: Getty Images

Den argentinske PSG-manager tog højst overraskende Lionel Messi ud et kvarter før tid i kampen mod Lyon søndag aften.

Af tipsbladet.dk

Mauricio Pochettino vakte opsigt søndag aften i kampen mellem PSG og Lyon.

Med godt et kvarter tilbage af kampen var kampen fortsat uafgjort, men i stedet for at beholde Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe på banen, valgte PSG-træner højst overraskende at tage skifte førstnævnte ud til fordel for Achraf Hakimi.

I situationen så Lionel Messi selv overrasket ud og valgte ikke at give Mauricio Pochettino hånden i forbindelse med udskiftningen. I stedet slog den 34-årige fodbold-troldmand ud med hænderne.

Men efter kampen forsvarer cheftræneren den omdiskuterede beslutning om at udskifte superstjernen.

- Vi tog beslutningen om at tage Messi af på grund af en mulig fremtidig skade, siger Mauricio Pochettino ifølge Marca og tilføjer:

- Vi skal spille vigtige kampe, og vi skal passe på ham. Det er beslutninger, der træffes for holdet, og alle ved, at vi har mange gode spillere. Vi er nødt til at tage disse beslutninger. Nogle gange kan de blive set positivt på, og nogle gange ikke.

Efter argentinerens udskiftning indtog Mauro Icardi en helterolle med sin scoring, der sikrede en 2-1-sejr til PSG dybt inde i overtiden. Hovedstadsklubben har nu vundet alle seks ligakampe i denne sæson. 

Kampen var Lionel Messis første hjemmebanekamp som PSG-spiller. Det var hans i alt tredje kamp for den franske storklub, og hidtil er han endnu ikke kommet på måltavlen for klubben.

Se nogle billeder fra hans omdiskuterede udskiftning her: 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.