• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PSG-direktør reagerer på dommer-sviner

Foto: Getty Images

Marco Verratti og Ander Herrera var uforstående over for dommerens sprogbrug mod dem i kampen mellem PSG og Manchester City tirsdag aften.

Af tipsbladet.dk

Den hollandske dommer Björn Kuipers er kommet i vælten efter semifinalekampen i Champions League mellem Manchester City og PSG tirsdag aften.

Det er han, fordi de to PSG-spillere Marco Verratti og Ander Herrera er utilfredse med hans sprogbrug under kampen.

- Vi taler om respekt for dommere. Dommeren sagde "fuck off" til Leandro Paredes. Hvis vi siger det, får vi tre-fire dages karantæne, sagde Ander Herrera efter opgøret til den franske tv-station RMC. 

Nu blander parisernes sportsdirektør sig også i debatetn.

- Vi talte om kommentarerne, som vi mener er så åbenlyse, at de ikke behøver nærmere kommentarer. Det er virkelig ærgerligt. Jeg synes, der var en del situationer, hvor han dømte forkert, og som han ikke håndterede godt nok, lyder svadaen fra Leonardo.

PSG har dog endnu ikke udtalt, hvorvidt de vil indgive en officiel klar over dommerens sprogbrug, ligesom de heller ikke har tilkendegivet, hvad de håber en eventuel konsekvens vil være.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...