• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PSG kunne ikke uden stjernerne: Tabte på stor målmandsfejl

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain måtte undvære hele 12 spillere til deres første kamp i Ligue 1-sæsonen, og det endte med et nederlag.

Af tipsbladet.dk

Neymar, Kylian Mbappe, Mauro Icardi, Angel Di Maria, Marquinhos og Keylor Navas er som regel fast inventar i Paris Saint-Germains startopstilling, men ingen af dem var med, da hovedstadsklubben indledte sæsonen mod Lens torsdag aften.

Faktisk måtte Paris undvære hele 12 spillere til torsdagens kamp mod Lens, og en del af dem var fraværende, da de er blevet testet positiv for coronavirus.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Arsenal byder igen på Lyon-stjerne

I stedet for de normale stjerner havde cheftræner Thomas Tuchel i stedet en række unge spillere i startopstillingen. 20-årige Marcin Bulka vogtede målet, mens den 18-årige duo Kays Ruiz-Atil og Arnaud Kalimuendo startede i angrebet. På bænken var der også primært unge spillere.

Og uden stjernerne lykkedes det ikke for PSG at tage sejren.

Læs også:PSG mangler mere end et helt hold i premieren

De forsvarende franske mestre sad ellers på størstedelen af kampen, men de kom ikke frem til store chancer, og i stedet kunne Lens sikre sejren på et mål af Ignatius Ganago i starten af anden halvleg. Det mål var Paris' målmand, Marcin Bulka, involveret i, da han nærmest forærede bolden til Lens-angriberen, der nemt scorede.  

Se fejlen i videoen øverst i artiklen. 

Med sejren hentede Lens deres første point i denne sæson, mens PSG altså startede deres titelforsvar med et nederlag. 

Læs også:Fulham lejer keeper i Paris Saint-Germain

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...