• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PSG-manager: Vi fortjente bedre

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino mener, at hans mandskab fortjente bedre, selvom de ikke formåede at ramme målet mod Manchester City.

Af tipsbladet.dk

Paris Saint-Germain røg tirsdag aften ud af Champions League, da de tabte semifinalekampen til Manchester City med samlet 4-1.

Alligevel mener PSG's argentinske manager, at hans mandskab dominerede det engelske mandskab, og at de derfor havde fortjent bedre.

- Hvis vi analyserer de to kampe, så dominerede vi et mod et hold, der er meget svære at kontrollere. Man skal have lidt held på de rigtige tidspunkter.

- Jeg er skuffet, fordi vi fortjente bedre. Men Manchester City var bare mere skarpe end os. De scorede de mål, vi skulle bruge, vi spillede, som vi ville med den plan, vi havde lagt. Det er selvfølgelig en stor skuffelse, fordi målet var at komme i finalen.

- Vi skal holde humøret oppe, det er svært, efter man er røget ud. Vi kom her, efter vi havde slået Barcelona og Bayern. Det er en skam ikke at komme i finalen, men holdet gav aldrig op. De kæmpede til slut.

- Vi spillede også 10 mod 11 i 30 minutter, hvilket er en stor ulempe. Det skulle ikke være for os. Vi kommer tilbage stærkere, klubben og spillerne er klar til at vinde de resterende kampme. Vi er klar.

PSG var uden deres helt store stjerne Kylian Mbappe, der sad ude med en muskelskade, men Pochettino ville ikke bruge det som undskyldning.

- Det må ikke være en undskyldning. Vi er et hold. Selvfølgelig er det ærgerligt, at han ikke var klar til at hjælpe holdet, men det er ingen undskyldning. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...