• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Michael Ehrhorn

PSG overvejer overraskende handel i Premier League

PSG er i gang med at kigge på en erstatning, hvis Neymar smutter, og den erstatning kan man måske finde i Crystal Palace.

Af ehrhorn

Transfervinduet i England er slut på den måde, at klubberne her ikke længere må købe spillere. Der er dog stadig en stor kamp i gang mange steder for at holde på de profiler, der kunne være interessante for klubber i andre topligaer.

Et af de steder, hvor man tilsyneladende skal kæmpe for det netop nu er i Crystal Palace. Her kan der nemlig være et meget stort tilbud på vej fra selveste PSG.

Læs også: Neymar-løse PSG taber sæsonens første kamp til sin onde ånd

Ligue 1-mestrene er i gang med at kigge på, hvem man skal hente ind, hvis/når Neymar forlader klubben denne sommer. Her har flere store navne været i spil, og nu melder flere store medier, at et overraskende bud i Premier League er kommet på toppen af listen.

Det er Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha, som PSG meget gerne vil kapre. Derfor har franskmændene sendt en delegation til London, der skal prøve at finde ud af, om skiftet kan lade sig gøre.

PSG er angiveligt klar til at smide op mod 100 millioner pund for Wilfried Zaha. Det svarer til 845 millioner danske kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...