• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PSG-profil: Neymar har det fint i Paris

Foto: Getty Images

Marco Verratti forsikrer, at Neymar befinder sig fint i Paris, hvor det eneste, der bekymrer brasilianeren, er hans mange skader.

Af tipsbladet.dk

Der har sjældent været stille om den brasilianske superstjerne Neymar siden han skiftede fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain i sommeren 2017.

Fra klammeri med en fan efter pokalfinalen mod Rennes i foråret og til de vedholdende rygter om et skifte tilbage til FC Barcelona er brasilianeren gang på gang blevet meldt utilfreds i franske hovedstad. Men det er der ikke noget om, hævder en af brasilianerens holdkammerater.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Liverpool-legende er potentiel Emery-afløser

- Neymar har det fint. Han er helt klart gladere, når han er på banen. Men han arbejder godt, siger den italienske PSG-midtbanespiller Marco Verratti til franske Telefoot.

Han forsikrer, at det snarere er de mange skader, der frustrerer Neymar.

Læs også:Jürgen Klopp skyder vildt rygte ned: Vi har ikke råd til PSG-stjerne

- På et tidspunkt ville han væk, og vi havde en svær tid. I sidste ende blev han, og nu træner han bedre end nogensinde. Han vil tilbage så hurtigt, som muligt, så han kan hjælpe holdet, siger Verratti.

27-årige Neymar har i indeværende sæson spillet fem af PSG’s 18 kampe. Han har scoret fire mål.

Læs også:Kontroversiel PSG-lejesvend: Jeg vil give alt for at blive her

Læs også:PSG-stjerner skød Club Brugge i sænk

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...