• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

PSG-spiller overrasket over at se Neymar blive i klubben

PSG-spiller overrasket over at se Neymar blive i klubben
Foto: Getty Images

Paris Saint Germains Juan Bernat kunne næsten ikke tro, at Neymar ville blive i Paris efter de intense rygter henover sommeren.

Af okstroem

Paris Saint Germain-backen Juan Bernat havde ikke lige regnet med, at han ville spille sammen med den brasilianske verdensstjerne, Neymar i denne sæson. Derfor var han meget overrasket over, at det ikke blev til et skifte til FC Barcelona denne sommer.

Det fortæller Bernat til blandt andet den spanske sportsavis AS.

- Det er sandt, at jeg havde set det som mest sandsynligt, at han var ude af klubben efter alt det, som stod i medierne. Helt frem til transfervinduet lukkede, kunne alt ske, og det endte med et bedste udgangspunkt for os i PSG, siger han og fortsætter:

- Han gør en stor forskel for os sammen med Kylian Mbappé. I den første kamp, som Neymar var med i igen for os, scorede han. Derefter gjorde han det igen mod Lyon, som blev meget afgørende. De to (Neymar og Mbappé red.) er på et andet niveau, lyder det fra Bernat.

Derfor priser backen sig meget lykkelig for, at det er modstanderne - og ikke ham selv - der skal have med de to spillere at gøre i kamp.

Rygterne om Neymar lød blandt andet, at Barcelona ville byde penge plus Ivan Rakitic, Jean-Clair Todibo og Ousmane Dembele for brasilianeren, men det var dog en handel, som ikke gik igennem, selvom det angiveligt var noget, som Barcelona regnede med ville lykkes.

Neymar skiftede i sommeren 2017 fra netop Barcelona til PSG for 1,65 milliarder kroner, som stadig gør ham til verdens dyreste spiller nogensinde.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...