PSG-stjerner skød Club Brugge i sænk
Champions League

Kylian Mbappe scorede hattrick, og Mauro Icardi scorede to i flot Paris Saint-Germain-sejr.

For fjerde kamp i træk kom Mauro Icardi på måltavlen for Paris Saint-Germain, mens Kylian Mbappe scorede tre mål, da den franske storklubs vandt 5-0 over Club Brügge tirsdag aften.

Mauro Icardi startede inde i angrebet for Paris med Angel Di Maria og Maxim Choupo-Moting, da både Kylian Mbappe og Edinson Cavani ikke er klar til 90 minutter, mens Neymar er skadet. Og argentineren skulle blot bruge syv minutter, før han sendte bolden i mål.

Angel Di Maria sendte et fladt indlæg ind i feltet, hvor Icardi kom først på bolden og usvigeligt sikkert sendte bolden i mål.

I anden halvleg blev Kylian Mbappe sendt i aktion, og han øgede straks føringen med et hovedstødsmål efter en times spil, og kort efter lagde han op til Mauro Icardis andet mål i opgøret. Efter en forsvarsfejl vandt Kylian Mbappe bolden i Club Brugges felt, hvorefter han lagde bolden på tværs til Icardi, der sendte bolden i mål.

Ti minutter før slutfløjtet scorede Kylian Mbappe også sit andet og tredje mål i kampen, og det sluttede dermed med en 5-0-sejr til Paris Saint-Germain. De har nu maksimumpoint efter tre spillerunder i Champions League-gruppespillet, og franskmændene fører Gruppe A med fem point ned til Real Madrid på andenpladsen.