• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PSG-træner: Benzema er en verdens mest undervurderede spillere

Foto: Getty Images

PSG-træner Thomas Tuchel råber vagt i gevær inden parisernes møde med Real Madrid, hvis franske angriber Tuchel har stor respekt for.

Af tipsbladet.dk

Onsdag aften er der stormøde i Champions League når Paris Saint-Germain tager imod Real Madrid i en gentagelse af forrige sæsons ottendedelsfinale. Og når det sker har PSG’s tyske træner Thomas Tuchel et godt øje til særligt Real Madrids angriber Karim Benzema.

- Det føles som om, han har været hos Real Madrid i 25 år. Vi så ham mod Levante, og det er skræmmende, han er en af de mest undervurderede spillere i verden. Han er topklasse, meget svær at forsvare sig imod, fordi han ikke kun spiller som en nier. Han går bredt og han er over det hele, siger Tuchel ifølge Marca.

PSG skal igen forsøge at komme sig oven på en Champions League-skuffelse. Sidste sæson blev det til et exit ved Manchester United og mod Real Madrid er der mulighed for revanche efter forrige sæson exit til kongeklubben.

- Det ligger i vores karakter at være aktive, jeg tror ikke, vi vil være passive, fordi Madrid vil have bolden en del. De er stærke og har en masse erfaring fra Champions League, som de har vundet mange gange. Vi skal spille hurtigt og finde løsninger, men i sidste ende er det den første kamp i gruppen, så det afgører ikke noget endnu.

Real Madrid og PSG er i Champions League-gruppe med Galatasaray og Club Brügge.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...