• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Nikolaj Kesting

PSG-træner giver opdatering på Messi og Ramos

Foto: Getty Images

Messi får med al sandsynlighed hjemmebanedebut for PSG søndag.

Af kesting

Paris Saint Germain møder søndag Lyon og det bliver med stor sandsynlighed Messis første møde med hjemmebanepublikummet i Paris.

PSG er kommet perfekt fra start i Ligue 1, som holdet fører med maksimumpoint efter 15 kampe.

Ifølge træner Mauricio Pochettino er det da også en oplagt Messi, som PSG-fans får lov at overvære søndag.

- Han er glad for at få lov til at få debut på Parc des Princes foran hans fans. Han er rolig og fattet, men det gælder for alle spillere på holdet, siger Pochettino på et pressemøde ifølge Goal.

Messi har fortsat sit første mål til gode for PSG. Udover at få fuld spilletid i klubbens seneste kamp i Champions League har han fået et enkelt indhop i Ligue 1, da han mod Stade Reims fik omkring 25 minutter på banen.

En spiller, der fortsat må have sin debut til gode for klubben er Sergio Ramos, der endnu ikke er blevet sin skade kvit. Faktisk ved Pochettiono endnu ikke, hvornår han kan gøre brug af den tidligere europa- og verdensmester.

- Jeg har ikke nogen detaljer om, hvornår han er klar. Vi håber, han snart er til rådighed. Det er vigtigt han vender tilbage og er på samme niveau som sine holdkammerater, siger den argentinske træner.

Mens at PSG har gjort rent bod, er Lyon ikke startet på samme suveræne måde. Efter fem kampe har Lyon otte point, hvilket giver dem en syvendeplads før aftenens kamp.

En anden spiller, der ligesom Messi, er udtaget til søndagens kamp er Kylian Mbappe. Den franske spiller gik ud af onsdagens Champions League-kamp, med hvad der lignede en ankelskade, men det var åbenbart ikke mere alvorligt, end at han godt kan spille søndag aften.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.