• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

PSG-træner melder Mbappé klar til Atalanta-brag

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germains Kylian Mbappé er klar til at spille Champions League-kvartfinalen mod Atalanta, fortæller holdets træner.

Af tipsbladet.dk

Der er godt nyt til både PSG-fans og de neutrale tilskuere, der gerne vil se de bedste spillere i aktion i de store kampe.

Den franske komet Kylian Mbappé er nemlig klar til at spille, når Paris Saint-Germain onsdag møder Atalanta i Champions League-kvartfinalen.

Det fortæller holdets træner, Thomas Tuchel, på tirsdagens pressemøde før kampen.

- Hvis han også træner godt i dag, og der ikke sker noget ekstraordinært, vil han også være en del af holdet i morgen. Vi er meget glade for, at han er en del af gruppen, og at vi kan bruge ham i opgøret, lyder det fra Tuchel ifølge goal.com.

21-årige Mbappé blev skadet i anklen efter en grim tackling i den franske pokalfinale mod St. Etienne i slutningen af juli. Hvorvidt den franske verdensmester så også er klar til at starte inde mod Atalante, må vi vente med at se til onsdag aften. 

Der er kampstart i Portugal klokken 21.00.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...