• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Pulisic inden Chelsea-skifte: Det er en drøm

Amerikaneren ser meget frem til at skifte til Chelsea og Premier League.

Af tipsbladet.dk

Allerede i januar skrev Christian Pulisic under på en aftale med Chelsea, men den amerikanske landsholdsspiller blev i Borussia Dortmund for resten af sæsonen. Nu er den ved at være ovre, og selvom han vil slutte godt af i Tyskland, glæder han sig til at skifte.

- Selvfølgelig har jeg en sæson, der skal sluttes af, men jeg ser uden tvivl frem til det. Jeg kan ikke vente, det bliver en fantastisk oplevelse, siger han til Sky Sports.

Blandt andet ser han frem til at begå sig i et land og en liga, hvor det primære sprog også er hans eget, ligesom det bliver stort bare at spille i Premier League.

- Det er en af mine største drømme at være her og spille i Premier League. At være Chelsea-spiller er en kæmpe ære, og jeg glæder mig selvfølgelig meget, fortsætter han.

Mens Premier League er gået på sommerpause, venter der fortsat en enkelt spillerunde i Bundesligaen. Dortmund skal for at blive mestre på udebane slå Borussia Mönchengladbach, mens Bayern ikke må få point hjemme mod Frankfurt.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...