• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ramos fejler før El Clasico: Sådan rettede han den

Foto: Getty Images

Det kræver nogle gange lidt humor at komme videre fra en dum fejl.

Af tipsbladet.dk

De holder sig ikke tilbage med lir mellem Real Madrid og Barcelona. I forbindelse med Joan Laportas sejr som ny klubpræsident i Barcelona havde han fået sat et stort banner op foran Bernabeu i Madrid.

Her var det med teksten 'Nu ses vi snart igen'. Det var noget, som Real Madrid-anfører Sergio Ramos havde brugt i promoveringen for dokumentaren om ham, som bliver sendt på Amazon Prime.

Her havde man skrevet teksten 'ganes de que em torneu a veure', som på catalanske betyder, at man glæder sig til, at man kommer til at se ham igen. Dog var det med en ærgerlig fejl, da man på catalansk ikke skal bruge det spanske 'de'.

Derfor har man nu været nødt til at lægge et nyt stort banner op - hvor fejlen er rettet. Det er tilmed med en lille hilsen nederst, hvor der er et lille spansk ordspil om, at den nu er uden fejl. Det handler i bund og grund om, at man nu kan ses uden fejl.

Det store banner kan ses i tweetet nedenfor.

Lørdag tørner Real Madrid og Barcelona sammen i El Clasico, hvor Ramos stadig er ramt af en skade. Derfor stiller de op uden ham. Læs mere om deres forventede startopstilling her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...