• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Rasende Bayern-stjerne ville have fat i modstander

Foto: Getty Images

Den franske offensivspiller Kingsley Coman måtte holdes tilbage, efter Bayern München onsdag aften tabte med 0-5 til Borussia Mönchengladbach.

Af tipsbladet.dk

Det var en kæmpe overraskelse for alle, da FC Bayern München onsdag blev kylet ud af den tyske pokalturnering. Klubben tabte med 0-5 til Borussia Mönchengladbach, og som om det ikke var nok, at man røg ud af turneringen, var nederlaget også Bayern Münchens største 43 år.

Irritationen hos nogle Bayern München-spillere var tydelig, ikke mindst hos franske Kingsley Coman, der på banen var i diskussion med flere modstandere og havde et sammenstød med Ramy Bensebaini kort inden slutfløjtet. 

Og nu skriver det tyske medie Bild, at franskmanden fortsatte, da kampen var forbi.

For kantspilleren, der blev indskiftet i opgøret, var angiveligt så irriteret i spillertunnellen, at han søgte at komme ind i Borussia Mönchengladbachs omklædningsrum. Han skal have sagt, at det blot var "for at tale", men flere Bayern München-ansatte måtte holde en oprevet og sur Coman tilbage, så han ikke gik i modstanderens omklædningsrum.

Her ville han angiveligt gerne "tale" videre med Ramy Bensebaini, der scorede to gange i opgøret. Hvad deres sammenstød på banen handlede om, melder historien for nuværende ikke noget om.

Kingsley Coman, 25 år, har spillet i FC Bayern München siden 2017 - han har otte førsteholdskampe for klubben i denne sæson.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.