• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Raser over svinsk Suárez-aktion: - Jeg havde lyst til at slå ham

Foto: Getty Images

Rangers-ikonet Ally McCoist blev voldsomt irriteret, da han tirsdag så Luis Suárez nive Antonio Rüdiger under Champions League-opgøret mellem Atlético Madrid og Chelsea.

Af gram

Luis Suárez kom ikke frem til meget i tirsdagens Champions League-kamp mod Chelsea, men uruguayaneren formåede at komme i fokus, da han nev Antonio Rüdiger på inderlåret.

Det førte til et mindre sammenstød mellem de to herrer, og efter slutfløjtet var talkSPORT-værten Ally McCoist rasende over Suárez' aktion.

- Det er skrækkeligt! Helt ærligt, man ville jo foretrække, at han bed en! Der er ingen grund til at nive... der er ikke plads til at nive i fodbold. Man behøver ikke at have lange negle for at være god til at nive. For du kan virkelig nive folk, hvis du formår at få fat i huden, lød det således fra Rangers-legenden.

- Men jeg havde lyst til at slå ham, da han gjorde det der. Det irriterede mig virkelig! Men okay, han er gået fra at bide til at nive... vi kommer nok til et stadie i det sidste år af hans karriere, hvor vi kommer til at hylde ham, når han stempler folk, fordi han er så kommet så langt.

Luis Suárez har flere gange i karrieren fået langvarige karantæner for at bide modstandere. Uruguayaneren har blandt andet bidt Branislav Ivanovic og Giorgio Chiellini. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...