• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid har solgt spillere for 820 millioner kroner i dette vindue

Foto: Getty Images

Pengene vælter ind på transfermarkedet for Real Madrid, som også har brug for dem efter coronakrisen har gjort sit indtog i Spanien.

Af tipsbladet.dk

820 millioner kroner. Det er alligevel en god slat penge, og det er, hvad Real Madrid hidtil har solgt spillere for i løbet af det nuværende transfervindue. Dermed er det ikke en klub, som bare er god til at bruge løs.

Tallet kommer fra den spanske sportsavis AS.

Læs også:OFFICIELT: Tottenham henter Gareth Bale tilbage

Senest har klubben fået solgt Reguilón til Tottenham for 225 millioner kroner plus bonusser Derudover er der også kommet godt med penge for James Rodriguez, som er taget til Everton, mens Achraf Hakimi angiveligt blev solgt for 300 millioner kroner til Inter.

Pengene falder desuden på et tørt sted, da Real Madrid ligesom stort set alle klubber i verden kan mærke følgerne af coronavirussen. I spansk fodbold har man længe ikke måtte have tilskuere på stadion, som selvsagt udgør en stor del af indtægterne for hovedstadsklubben.

Læs også:OFFICIELT: Spurs henter Real Madrid-spiller for 225 mio.

Desuden har man i klubben planer om at sænke antallet af spillere i truppen, ligesom det også har været afgørende at gøre lønningerne lavere. Derfor har det givetvis været godt at få lejet Gareth Bale ud til Tottenham med den kontrakt, som waliseren har.

Real Madrid begynder på sæsonen søndag aften klokken 21, hvor de møder Real Sociedad på udebane. Den kamp sendes direkte på TV2 Sport X.

Læs også:Jose Mourinho med luksusproblemer: Jeg har for mange spillere

Læs også:Bekræftet: David Beckham henter Gonzalo Higuain til Miami

Læs også:Officielt: Hakimi skifter til Inter

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...