• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid har Eden Hazard med igen

Foto: Getty Images

Eden Hazard kan gøre comeback for Real Madrid, efter at han har siddet ude med en skade i sæsonstarten.

Af tipsbladet.dk

Eden Hazards første sæson i Real Madrid var plaget af skadesproblemer, og hans anden sæson i klubben er heller ikke kommet godt fra land. Belgieren har nemlig ikke været i Real Madrids to første kampe i sæsonen.

Men nu lysner det for Eden Hazard.

Den belgiske stjerne indgår nemlig i Real Madrids trup til opgøret mod Real Valladolid onsdag aften, hvor han altså kan sæsondebutere.

Cheftræner Zinedine Zidane fortalte også tidligere tirsdag til blandt andre Goal, at Hazard er tæt på at være klar til kamp.

Læs også:Medie: Manchester United i kontakt med Edinson Cavani

- Jeg tror, han er meget tæt på at være tilbage. Han er forberedt og træner godt sammen med holdet. Problemet er, at han ikke har været i stand til at træne meget indtil nu, men nu er han tilbage og træner regelmæssigt. Så vi får se, hvad der sker.

- Det, han ønsker, er at spille. Han havde et stort problem, der forårsagede problemer i lang tid, men nu ser det ud til, at han har det godt. Sæsonen er meget lang, og han er meget professionel, lød det fra Zidane ifølge Goal.

29-årige Eden Hazard har spillet 22 kampe med ét mål til følge for Real Madrid. Kampen mod Real Valladolid onsdag aften kan blive hans 23. kamp.

Se hele truppen her:

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...